20 Kasım 2018 Salı

Yaşasın Mizah: Hakan Balta'ya "Futbola Dön" Çağrıları


Milli takım teknik direktörü Lucescu'nun olay yaratan "Hakan Balta'yı kendi takımında oynayamadığı için milli takıma alamadım." açıklamasından sonra yurdumuzun dört bir yanından Hakan Balta'ya "Futbola dön" çağrıları geldi. 

Yurdumuzun dört bir yanından gelen bu çağrılara AKP hükümeti de kayıtsız kalamadı. "Tersine beyin göçü" projesi kapsamında yurt dışında yaşayan bilim insanlarına yurda dönüş çağrısı yapan AKP hükümetinin futbolu 4 ay önce bırakan Hakan Balta'ya da "Futbola dön." çağrısı yapması bekleniyor. 

Futbolu bıraktıktan sonra köyüne yerleşen Hakan Balta ise şimdilik sessizliğini koruyor. 

Bu arada Hakan Balta'nın futbolu bırakmasına engel olamayan Galatasaray'ı suçlu bulan federasyonun Galatasaray'a ağır yaptırımlar uygulaması bekleniyor. Federasyonun bu yaptırımlar kapsamında Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'i ve teknik direktör Fatih Terim'i PFDK'ya sevk edebileceği konuşulanlar arasında. 

Lucescu'nun Açıklamaları TFF'yi Harekete Geçirdi

Lucescu'nun "Milli takımın bu hale gelmesinden ben sorumlu değilim." açıklamasından sonra Türkiye Futbol Federasyonu harekete geçti. Federasyonun bu açıklamadan sonra A milli takımla hiçbir ilgisi bulunmayan Ümit milli takımının teknik direktörünün görevine son vermesi bekleniyor. 

Türk futbolunun kurtarıcısı Mircea Lucescu



4 yorum:

  1. Bunak herif. Milli takımın başına bu adamı getirenlere yazıklar olsun. Dil bilmez, futbolcu tanımaz, dalga geçer, bahane uydurur, suç kabul etmez... İnsanları milli takımdan soğuttu. Artık insanlar maç günlerini ve saatini bilmiyor, şans eseri haberlerden vs. öğreniyor bu adam yüzünden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef öyle... Hatırlıyorum da eskiden heyecanla beklerdik milli maçları :(

      Sil
  2. En azından egosu yüksek olup, insanları aşağılamıyor. Dünyaları ben yarattım havasında değil, gerçi bizim insanımız bu tarzı seviyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O tavrı kesinlikle savunmuyorum ama bu dedemiz de bizim aklımızla alay ediyor bence :) Katkınız için teşekkürler :)

      Sil

Popüler Yayınlar

Blog Listem