3 Nisan 2019 Çarşamba

Galatasaray'da Transfer İddiaları


2018-2019 futbol sezonunun henüz bitmemesine rağmen hem yazılı hem de görsel medyada Galatasaray için transfer iddiaları ortaya atılmaya başlandı. İddialara göre sarı kırmızılı ekibin şu an gündeminde beş futbolcu var. 

Galatasaray'ın Yeni Transferleri  adlı yazımı başlığa tıklayarak okuyabilirsiniz. 

UEFA'nın finansal fair play kriterlerine uymak zorunda olan Galatasaray iddialara göre sezon sonunda bonservisi elinde olan futbolculara yönelecek. 

Ryan Babel

Devre arasında Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan Hollandalı yıldız Ryan Babel Galatasaray'ın transfer radarında. Galatasaray sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Babel hakkında daha şimdiden nabız yoklamaya başladı. 

Gökhan Töre

Şenol Güneş ve Beşiktaş yönetimiyle anlaşamayan ve kadro dışı kalan Gökhan Töre de sarı kırmızılı ekibin gündeminde. 

Şener Özbayraklı 

Fenerbahçe'de bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen ve yedek kulübesine mahkum olan Şener Özbayraklı da Cimbom'un transfer listesinde. Fenerbahçe'nin gelecek sezon için kadroda düşünmediği Şener için sezon sonunda Galatasaray'ın devreye girmesi bekleniyor. Transfer iddialarına göre Şener'in sarı lacivertli kulüple sözleşme uzatmaması halinde yolunun Galatasaray ile kesişmesi bekleniyor. 

Ayrıca Galatasaray'ın transfer listesindeki diğer isimler ise Sivasspor'da forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Douglas ve Akhisarspor'un kalecisi Fatih Öztürk. 

Galatasaray hakkında ortaya atılan bu transfer iddialarının hangilerinin gerçekleşeceğini ilerleyen haftalarda göreceğiz.

Sizin de bu konu hakkında söylemek istedikleriniz varsa yorum kısmından görüşlerinizi yazabilirsiniz. 




13 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Babel iyi oyuncu. Ben Beşiktaşlıyım, Galatasaray içinde faydalı olur

      Sil
    2. Katılıyorum. İlerleyen yaşına rağmen katkı sağlar diye düşünüyorum. Katkınız için teşekkürler :)

      Sil
  2. her oyuncu farklı yetenege sahib farklı takımları tutsak dahi seyir açısından kalite getirir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonuna kadar katılıyorum. Teşekkürler katkınız için :)

      Sil
  3. Gökhan TÖRE niye söndü gitti böyle; üzücü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de üzücü... İnşallah kendini toparlar. Yorumunuz için teşekkürler :)

      Sil
  4. futbolu pek takip etmediğimden pek bi fikrim yok transferlerle..gs bu sezon döküldü gibi sanki..🤔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üç büyük kulüp de maalesef bu sene tat vermiyor. Yorumunuz ve ziyaretiniz için teşekkürler :)

      Sil
  5. Son yıllarda pek izlemesek de sıkı takipçisi olduğum dönemler olmuştur Galatasarayı.Dededen kalma bir sevgidir bende sarı kırmızı renkler.Pek bilgi sahibi olmasam da Galatasaray yazısına yorum yapmak istedim.Selamlar..

    YanıtlaSil
  6. Takim icin hayirlisi olsun 😊

    YanıtlaSil
  7. Ben bu maç olayından pek anlamıyorum :) Lakin Galatasaraylı olduğum için dedim değerli arkadaşımız bir şey paylaşmış, göz atayım :) En azından biraz bilgimiz oluyor.

    YanıtlaSil
  8. Babel kaliteli oyuncu ama herkesin de gördüğü gibi Beşiktaş'ta oldukça sıkıntılar yaşadı. Galatasaray'da yaşamayacağının garantisi yok. Bonservisi yok diye imza parası ve en az 2m maaş da ister. Buradan Galatasaray zararlı çıkar. Şu anki ekonomi de göz önüne alındığında boşa verilecek tek bir kuruş bile para kalmadı. Eğer çok makul ücrete 1+1 gibi sözleşme yapacaksa tamam derim.

    Bunun yanında en sıkıntı çekilmeyen bölge şu anda sağ bek, Mariano ve Linnes... Bu sebeple Şener'e ihtimal vermiyorum. Aldığı ücret de ortada. Douglas ise bu aralar formda. 28 yaşında ve sözleşmesi bitiyor. Mariano'nun yerine kabul edilebilir fakat yerini ne kadar doldurabilir? O kadar teknik ve takım oyuncusu olduğunu da düşünmüyorum.

    Töre ise tam fırsat transferi. Rezil de edebilir vezir de. Yaşadığı sakatlıklar ve şu anki takımı ile ilgili sıkıntıları biraz soru işareti bırakıyor. Formda bir Töre'ye de kimse hayır demez tabii orası ayrı. 1+1, 1+2 gibi baş ağrıtmayan bir sözleşme ile makul maaşa transfer edilebilir. Onyekuru'nun da gidişi ele alındığında o kısma zaten transfer şart oğlu şart.

    Şahsen bu transferlerin hiçbirinin olacağını düşünmüyorum. Belki Töre bir nebze olabilir. Fatih Hoca altyapı+scout transferleri ile işi bitirebilir ve bizdeki oyuncuların durumuna göre de işler değişebilir tabii. Bakalım zaman ne gösterecek?

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar

Blog Listem