5 Ekim 2018 Cuma

İsveç'te Kötü Gece


Avrupa Ligi'ne kendi sahasında Sarpsborg'u 3-1 yenerek başlayan Beşiktaş İsveç'te Malmö'ye 2-0 mağlup oldu.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruptan 14 puanla namağlup lider çıkan Beşiktaş'tan bu sezon eser yok. Ne ligde ne de Avrupa'da...

Neyse o konuda yazılacak çok şey var ama girmek istemiyorum oralara. Şimdi sorum şu: Peki neden yenildi Beşiktaş? Fazla uzatmadan kısaca belirteyim. Bence mağlubiyetin baş sorumlusu takımı maça iyi hazırlayamayan, Babel ve Quaresma gibi takımın en etkili oyuncularını ilk 11'de başlatmayan teknik direktör Şenol Güneş'tir. Peki Atiba'nın Avrupa Ligi listesine dahil edilmemesine ne demeli? Yaşı ilerlemesine rağmen çok iyi işler yapan Atiba bu sezon Avrupa Ligi maçlarında oynayamayacak. Gerçekten şaka gibi. Atiba en kötü haliyle bile Beşiktaş kadrosunda kendisine yer bulur bence.

Neyse... Beşiktaş'ın grubu kolay bir grup. Beşiktaş bu gruptan çıkar kanımca çıkmalıdır da. Aksini düşünmek bile istemiyorum. Ama acilen Beşiktaş'ın silkelenip kendine gelmesi lazım. Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaş'a ve diğer tüm takımlarımıza Avrupa maçlarında başarılar diliyorum. Hepsinin yolu ve bahtı açık olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Blog Listem