10 Şubat 2019 Pazar

Avrupa'dan Futbol: Haftanın Önemli Maçları


Merhaba değerli Aylak Editör okuyucuları. Bu yazımda sizlere Avrupa futbolunda bu hafta oynanan önemli maçların sonuçlarını aktarmaya çalışacağım. İsterseniz hemen başlayalım: 

PSG, Bordeaux'yu Eli Boş Gönderdi 

Fransa Ligi'nde PSG, geçen hafta Lyon'a 2-1 mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini almıştı. PSG bu hafta sahasında Bordeaux'yu 1-0 mağlup etti ve açık ara farkla liderliğini sürdürdü. 

Derbide Real Madrid Kazandı 

İspanya La Liga'da haftanın maçında kazanan taraf konuk ekip Real Madrid oldu. Madrid derbisinde Real, Atletico'yu deplasmanda 3-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Real Madrid 2. sıraya yükselirken, Atletico Madrid 3. sıraya geriledi. La Liga'da liderlik koltuğunda Barcelona oturuyor. 

Hoffenheim'dan Müthiş Geri Dönüş 

Almanya Bundesliga'da Borussia Dortmund sahasında Hoffenheim'ı konuk etti. Lig lideri Dortmund 3-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Konuk ekip Hoffenheim muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve maç 3-3 berabere sonuçlandı. 

Bayern Münih Zirveye Bir Adım Daha Yaklaştı 

Bayern Münih, sahasında Schalke 04'ü 3-1 mağlup etti. Bayern Münih, aldığı bu galibiyetle zirveye bir adım daha yaklaştı ve lider Borussia Dortmund ile arasındaki puan farkını 5'e düşürdü. 

Sizlere bu yazımda Avrupa futbolunun önemli maçlarının sonuçlarını aktarmaya çalıştım. Bir başka yazıda görüşmek üzere...




12 yorum:

  1. Alaman ligi karışmış galiba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle oldu, Bayern yaklaştı zirveye. Teşekkürler :)

      Sil
  2. Lyon ben buradayım dese de PSG acımasızlığına devam edecek gibi görünüyor. Galatasaray da bugün kazanırsa 6 puan kalıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Psg zaten hakimiyetini kurdu, GS de kazandı puan farkı 6'ya indi. Yorumunuz için teşekkürler :)

      Sil
  3. Konuyla ilgili değil sadece duyuru yapmak istedim...Değerli Blog arkadaşım, İnsana Davet sitesinin mobil uygulamasını bu hafta çıkarttık. Sizi de uygulamayı kullanmaya davet ediyorum, uygulmanın linkini sitemde bulabilirsiniz. Blogger da paylaşımlarınız daim olur inşaallah... Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla kalın...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı olsun. Telefon kaldırırsa uygulamayı indirmeye çalışacağım. Teşekkürler :)

      Sil
  4. Manchester city manidar bir skor aldı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Chelsea'yi dağıttılar, teşekkürler yorumunuz için :)

      Sil
  5. Ya şu futbolu oldum olası anlayamıyorum ama herhalde güzel bir olay tüm erkeklerin sevdiğine göre

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heyecan, gerilim, estetik... Ne ararsanız var futbolda :) Teşekkürler ziyaretiniz için :)

      Sil

Popüler Yayınlar

Blog Listem