4 Mart 2019 Pazartesi

Süper Lig ve İngiltere Premier Lig'de Son Durum


Merhaba değerli Aylak Editör okuyucuları. Her pazartesi olduğu gibi Süper Lig'deki son durumu sizlere aktarmak için karşınızdayım. Yazının sonuna da İngiltere Premier Lig'i de sıkıştırıverdim :) Fazla zaman kaybetmeden Süper Lig ve İngiltere Premier Lig'deki son durumu sizlere aktarayım. Önce Süper Lig ile başlayalım. 

Lider Emin Adımlarla İlerliyor

Süper Lig'in 24. haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olan lider Başakşehir rakibini 2-0 mağlup etti ve puanını 54'e yükselterek en yakın rakibi Galatasaray'ın 8 puan önünde liderliğini sürdürdü. 

Son Şampiyon Erzurum'da İstediğini Alamadı 

Başakşehir'in Yeni Malatyaspor'u mağlup etmesiyle BB Erzurumspor deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla çıkan son şampiyon Galatasaray rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve lider Başakşehir'in 8 puan gerisine düştü. 

Beşiktaş Zirveden Uzaklaşıyor 

Geçen hafta 3-0 öne geçtiği Fenerbahçe derbisinde beraberliğe razı olan Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında hayal kırıklığına uğradı. Rakibiyle 2-2 berabere kalan Beşiktaş lider Başakşehir'in 13 puan gerisine düştü. 

Fenerbahçe, Rizespor'u Zor da Olsa Yendi 

Ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan Fenerbahçe Süper Lig'in 24. haftasında sahasında son haftaların formda takımı Rizespor'u ağırladı. Karşılaşmayı 3-2 kazanan sarı lacivertliler puanını 28'e yükseltti ve 14.sırada kendisine yer buldu. 

Trabzonspor Galibiyeti Son Dakikada Kaçırdı 

Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor Süper Lig'in 24. haftasında Kasımpaşa'ya konuk oldu. Maçta 2-0 öne geçen bordo mavili ekip üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Kasımpaşa'ya beraberliği getiren golü 90. dakikada penaltıdan Trezeguet attı. Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı 6 maçtan mağlubiyetle ayrılan Kasımpaşa 7. maçta puan hasretine son verdi. 

İngiltere Premier Lig'de Son Durum 

İngiltere Premier Lig'in 29. haftasında liderlik koltuğu el değiştirdi. Ligde haftalardır liderliği hiçbir takıma kaptırmayan Liverpool, bu hafta Everton deplasmanından 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve liderlik koltuğunu son şampiyon Manchester City'ye kaptırdı. Bu arada Manchester City ise Bournemouth deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. 

İngiltere Premier Lig'de Manchester City 71 puanla lider, Liverpool ise 70 puanla 2. sırada yer alıyor. 

Değerli okurlar, sizlere bu yazımda Süper Lig ve İngiltere Premier Lig'de son durumu anlattım. Bir başka yazımda görüşmek üzere...







6 yorum:

  1. Türkiye liginde Başakşehir'in şampiyonluğu neredeyse kesin gibi ama İngiltere Ligi Çok heyacanlı her ana her şey olabiliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, İngiltere ligi çok heyecanlı, teşekkürler yorumunuz için :)

      Sil
  2. bu yazıdan bişey öğrendim :) başakşehir diye bir takım süpper ligde imiş ve lidermiş :) yok abi valla takip etmiyorum kardeşim de kendi evine çıkınca hiç kalmadı öyle arada bakış falan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa bakın öğrenmişsiniz :D İyi yoldasınız, takip etmeye devam edin :) Teşekkürler yorumunuz için :)

      Sil
  3. Enteresan bir haftayı kapattık değerli İbrahim öğretmenim. TFF başkanının istifası, Şenol Güneş'in Milli Takım T.D. getirilmesi, Beşiktaş'ın hızla avantaj kaybetmesi ,ve yine hakemlerin bitmeyen saçma sapan kararları.
    Basketbol'dan da bilgi verebilirsen çok seviniriz. Eurolig çok seviliyor kıymetli hocam. benimkisi fikir..
    Selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm selam Taner bey, haklısınız enteresan gelişmeler oldu. Eurolig için play offları bekliyorum. Katkınız için teşekkürler :)

      Sil

Popüler Yayınlar

Blog Listem