8 Aralık 2018 Cumartesi

Juventus Durdurulamıyor!


İtalya Serie A'da son 7 sezonun şampiyonu Juventus bu sezon da lige damgasını vurmaya devam ediyor. Ligin 15. haftasında kendi sahasında güçlü rakiplerinden Inter'i Mandzukic'in attığı golle 1-0 mağlup eden Juventus puanını 43'e yükselterek liderliğini sürdürdü. Konuk ekip Inter ise bu mağlubiyetle 29 puanda kaldı.

Yukarıda belirttiğim gibi İtalya'da son 7 sezonun şampiyonu olan ve ligde krallığını ilan etmiş olan Juventus'un bu sezon asıl hedefi ise Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmek. Son yıllardaki İspanyol ve İngiliz hegemonyasına son vermek isteyen İtalyan ekibi sezon başında Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yu 100 milyon euro bonservis bedeli karşılığnda Real Madrid'den transfer ederek takımı sırtlayabilen yıldız oyuncu eksikliğini kapatmıştı. 

Takım oyununu iyi ve akıllıca oynayan Allegri yönetimindeki Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde hedefine ulaşması elbette kolay değil. Çok güçlü takımlar var ve bu takımları geçmek hiç de kolay gözükmüyor. Ancak Juventus'un kadro kalitesi ve oyun tarzı bu kupayı kazanmak için müsait. 

Bakalım, Ronaldo, Dybala, Mandzukic, Pjanic gibi yıldız isimlere sahip olan İtalyan ekibi bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek mi? Bekleyip göreceğiz. 

Yazımı okuduğunuz için şimdiden teşekkür ediyorum. Görüşlerinizi yazabilirsiniz. 

12 yorum:

  1. Bunu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim , başarılı kaliteli bir site.

    YanıtlaSil
  2. Juve farkı açtı..Başta güzel transferi ronalda ve diğerleri...
    Oyuncu transferi ne kadar önemliymiş..
    Bizde ise transfer var şafşatalı yaşlı oyuncular...
    HİÇ TRANSFER OLMASA DAHA İYİ Mİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BAZEN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız hiç transfer yapmasak daha iyi. Teşekkürler yorumunuz için :)

      Sil
  3. Barca eski havasında değil, Real kendi liginde dahi vasat. İngilizler bu sene keyif vermiyor. Sanırım Haklısınız İbrahim bey. Juve busezon kupaya yakın. Sürpriz Atletico Madrid olur diyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Juve'nin almasını istiyorum. Yıllardır uğraşıyorlar artık alsınlar :) Teşekkür ederim Taner Bey yorumunuz için :)

      Sil
  4. son yıllarda çok iyi takım olma yolunadlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten iyiydiler daha da iyi olacak gibiler... Teşekkürler yorumunuz için :)

      Sil
  5. Ligi domine ediyorlar yıllardır. Böyle tekel takımları pek sevmiyorum. Napoli, İnter, Roma, Lazio, Parma, Fiorentina gibi takımlar da şampiyon olmalı.

    2'dir finale kadar geliyorlar fakat şanssızlık yaşıyorlar. Geçen seneye kadar ŞL şampiyonu olsun istiyordum fakat Buffon gittikten sonra sempatim kalmadı. Eğer şampiyon olurlarsa Buffon'a gerçekten yazık olur. Bu sene Liverpool'un şampiyon olmasını istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İtalya'da sempati duyduğum takım Napoli. Çok iyi oynuyorlar ama bir türlü sonunu getiremiyorlar. Ben de hep Juve'nin şampiyon olmasından sıkıldım ama adamlar akıllıca oynuyor ve işlerini garantiye alıyorlar. Teşekkürler yorumun için Semih kardeşim :)

      Sil
  6. Her düşüşün bir çıkışı vardır, bir dönem çok da iyi günler geçirdikleri söylenemez. Bu arada benim Avrupa' da en sevdiğim takımdır, sanırım renklerden dolayı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Altay'dan dolayı galiba :) Teşekkürler katkınız için :)

      Sil

Popüler Yayınlar

Blog Listem