22 Ocak 2019 Salı

Süper Lig'de 18.Haftanın Panoraması


Süper Lig'de ikinci yarı başladı. Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftası olan 18. hafta heyecanlı ve keyifli maçlara sahne oldu. İşte 18.haftanın panoraması: 

Açılış Maçında Beşiktaş Kazandı

Süper Lig'de ikinci yarının açılış maçında Akhisarspor sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Karşılaşmayı Beşiktaş 3-1 kazandı. 

Akhisarspor'un yaptığı kural hatası ise maçın önüne geçti. TFF talimatlarına göre bir futbol kulübü 21 kişilik takım kadrosunda 12 yabancı oyuncuya yer verebilirken, Akhisarspor 21 kişilik kadroda 13 yabancı oyuncuya yer verdi. Akhisarspor'un yaptığı bu kural hatası nedeniyle maçın skorunun 3-0 Beşiktaş lehine tescillenmesi bekleniyor. 

Aslan'dan Farklı Başlangıç 

Galatasaray ligin ikinci yarısına farklı başladı. Sarı kırmızılı ekip, Ankaragücü'nü 6-0 mağlup etti. Galatasaray'da Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru hat-trick yaparak yıldızlaştı. Aslan için bu maç yeteri kadar ölçü kabul edilmese de Galatasaraylı futbolcuların hırslı ve istekli oyunu dikkat çekti. Cimbom aldığı bu galibiyetle puanını 32'ye yükseltti ve averajla 2.sıraya yükseldi.

Yeni Malatyaspor'un Zirve Yürüyüşü Devam Ediyor 

Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde bu sezon beklentilerin üstünde bir performans gösteren Yeni Malatyaspor zirve yürüyüşüne devam ediyor. Sarı-siyahlı ekip sahasında Göztepe'yi 3-2 mağlup ederek puanını 32'ye yükseltti. 

Başakşehir'den Kritik Galibiyet

Haftanın en önemli maçında kazanan taraf Başakşehir oldu. İstanbul ekibi deplasmanda Trabzonspor'u 4-2 mağlup etti ve puanını 38'e yükselterek liderliğini sürdürdü. 

Kasımpaşa'dan Kötü Başlangıç 

İlk yarıda gösterdiği performansla takdir toplayan Kasımpaşa ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptı. Zirve yarışına tutunmak isteyen İstanbul ekibi sahasında küme düşmeme mücadelesi veren Rizespor'a 1-0 mağlup oldu. 

Fenerbahçe Yine Kazanamadı

Bu sezon belki de futbol yazılarımda en çok kurduğum cümle bu oldu galiba: Fenerbahçe yine kazanamadı. Sarı lacivertliler Bursa deplasmanından 1 puanla ayrıldı. Soldado ile öne geçen Fenerbahçe'yi yıkan gol 90. dakikada Aytaç Kara'dan geldi. Fenerbahçe aldığı bu beraberlikle puanını 17'ye yükselterek 15.sıraya yükseldi. 

Ligin İlk 6 Sırası 

1) Başakşehir              38 p
2) Galatasaray             32 p
3) Yeni Malatyaspor   32 p
4) Kasımpaşa              29 p
5) Trabzonspor           29 p
6) Beşiktaş                  29 p

Süper Lig'de 18. haftanın panoramasını yaptım. Siz de görüşlerinizi yazabilirsiniz. 





8 yorum:

  1. hımm,Gassaray 2.sırada..İlginç Başakşehir'in ilk sırada olmasına şaşırdım..Süper ligde bi tuhaflıklar dönüyo,bi türlü çözemedim..✔😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıra dışı bir sezon yaşanıyor :) Teşekkürler :)

      Sil
  2. Rize direneceğim dedi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pes etmeyecekler galiba... Teşekkürler yorumunuz için :)

      Sil
  3. Bu sezon Başakşehir'i şampiyon yapacaklar

    YanıtlaSil
  4. ^_^ bu bir otomatik yorum olduğu için üzgünüm zamanım çok azdı tüm blogger arkadaşlarıma destek olmak için geldim KONULOJİ sizi seviyor tüm blog sahibi arkadaşlara başarılar diliyorum <3

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar

Blog Listem